Összeomlott a családi lövöldözésben elhunyt pár fia

A tv2 úgy tudja, hogy kiengedték a kórházból a csütörtöki lövöldözésben meghalt écsi házaspár 17 éves fiát.

2011. március 7., 09:58

Az egykor erdészként dolgozó férfi vadászfegyverével közvetlen közelről szinte kivégzésszerűen mellbe lőtte a nőt, majd a fejéhez emelte a fegyvercsövet, s újra meghúzta a ravaszt. A családi vérengzéstől alig pár méterre egy másik szobában volt közös gyermekük, Zsolt (17), aki a fülsiketítő dörgésre kapta fel a fejét.

A vérontás látványától a fiatal fiú teljesen összeomlott, így pénteken még a pszichiátrián vizsgálták. Sem a szomszédok, sem a közvetlen család nem vette észre, hogy a házaspár milyen nehézségekkel küszködik, így a szüntelen gyász mellett, meghökkenve próbálják megérteni, mi történt - írta a

kisafold.hu.

– István olyan volt, mint a saját fiam, megölte a lányom, de képtelen vagyok haragot érezni. Csupán azért vagyok dühös, mert gyermekeiktől elvette az anyjukat, és saját magát is. Éva, a lányom két napja volt nálam, a tragédia napján pedig még beszéltünk is telefonon. Rémálmomban sem gondoltam volna, hogy a következő telefonhívás már az ő halálának híre lesz – mondta a lelőtt nő édesanyja.

A házaspár másik két gyermeke külföldön él, őket a rendőrség értesítette a szüleikkel történtekről, mivel szemtanúja nem volt a vérengzésnek, csak találgatni tud mindenki, mi lehet a dráma hátterében. A tv2 úgy tudja, hogy kiengedték a kórházból a csütörtöki lövöldözésben meghalt écsi házaspár 17 éves fiát. Egy pszichológus szerint több hónapig tarthat, mire túl lesz a traumán.

17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.

2024. április 30., 13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.