Három ember megverte egy ismerősét Komáromban, mert a vásárolt kábítószernek nem volt hatása

2020. július 31. 22:02 - szerző: 168 Óra - forrás: Police.hu

A bíróság elrendelte annak a nőnek és két társának letartóztatását, akik azért vertek és fenyegettek meg egy helyi lakost, mert a vásárolt kábítószernek nem volt hatása – írja a police.hu.

A Komáromi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat D. Gyöngyi és társai, H. László és K. József komáromi lakosok ellen, akik 2020. július 19-én 19 óra körül Komáromban egy földúton a bozótba csalták az egyik ismerősüket.

A helyi férfitól korábban tartozás fejében kábítószernek vélt anyagot vettek át. A kapott szernek elmondásuk szerint azonban nem volt hatása, így a pénzüket követelve megverték őt. Egy baseballütővel fenyegették, majd elvették tőle az értéktárgyait azzal a feltétellel, hogy azokat akkor kapja vissza, ha a tartozást megadja.

A rendőrök a feljelentést követően azonosították a 26 éves nőt, a 29 éves H. Lászlót és a 39 éves K. Józsefet. A három tettes ellen csoportosan és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetése miatt indult eljárás. Az elkövetőket a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte letartóztatásukat, amelyet a bíróság 2020. július 31-én elrendelt.