Novák Előd plakátkampányt indított

Novák Előd, a szélsőjobboldali Mi Hazánk alelnöke és országgyűlési képviselő szerint a kormány nem költ állami pénzből a gyermekvállalás egyéni és nemzetgazdasági fontosságát hangsúlyozó, kedvcsináló kampányra.

2024. január 6., 08:33

Szerző:

Ezért Novák Előd éves képviselői jövedelemét a családalapításhoz kedvet hozó „közhasznú missziókra” ajánlotta fel, amelyek része a plakátkampány, de egy anyaotthon létrehozása is – nyilatkozta a Telexnek.

Az óriásplakátokat az Anya-Ország Alapítvánnyal együttműködve helyezik el.

A magát életvédőnek nevező Téglásy Imre, a szervezet alapítója arról beszélt, modellértékű anyaotthont szeretnének létrehozni annak érdekében, hogy az elmagányosodott, szociálisan válsághelyzetben lévő anyák ne pusztítsák el gyermeküket.

A kampány része, hogy minden megyében plakátokon, továbbá citylight felületeken és megaplakátokon is buzdítanak a gyermekvállalásra. A politikus szerint hazánk legnagyobb problémája a demográfiai helyzet, melynek megváltoztatása nélkül „nemcsak kisebbséggé válhatunk saját hazánkban, hanem a nyugdíjrendszer sem lesz fenntartható”.

(Kiemelt kép: Novák Előd és családja. Forrás: Novák Előd FB-oldal)

 

 

Magyar Péter úgy tűnik vitára szállhat az EP-listavezetőkkel, mégis lesz vita a köztévén. Erről Dobrev Klára számolt be egy bejegyzésében, mely szerint az MTVA megkezdte egy nyilvános vita megszervezését az EP-választáshoz kapcsolódóan.