Nagy Feró Rétvári Bencével és Bogányi Gergellyel meghitt hármasban töltötte ki a nemzeti konzultációt

2018. december 5., 05:30

Szerző:

Mint megírtuk, Rétvári Bence kedden elutazott Vácra átadni a városnak azt a 74 millió forintos támogatást, amelyből a városban felállítják Attila, a hun uralkodó lovas szobrát, az MTI híréből pedig az derül ki, hogy a két ismert zenész, Bogányi Gergely zongoraművész és a Beatrice frontembere, Nagy Feró pedig valamiért úgy érezte, hogy a politikus mellé kell szegődnie, hogy népszerűsítse az új nemzeti konzultációt. Az erről készült fotó tanúsága szerint elmélyülten tanulmányozták a kérdőívet, rajta a nem magyar, hanem minden valószínűség szerint orosz családról készült felvétellel, Bogányi pedig az állami hírügynökségnek azt mondta. a nemzeti konzultáció kitöltése nem ideológiai, kérdés, hanem „a józan ész” kérdése. Nagy a maga részéről ezt azzal egészítette ki, hogy az Orbán-kormánynak hála az elmúlt években „valamicske kis esélyünk” nyílt, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását, azt a pénzt pedig, amelyet migránsokra költ Magyarország, inkább magunkra, a gyermekeinkre költhetnénk. 

Rétvári Bence Nagy Feróval és Bogányi Gergellyel közösen
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Rétvári mindezt azzal nyugtázta, hogy mindenkinek fontos a részvétel a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción.

Rétvári Bence Nagy Feróval és Bogányi Gergellyel közösen
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Bogányi Vácon született, Rétvári a térség KDNP-s országgyűlési képviselője, hogy Nagynak mi köze a városhoz, azt nem tudjuk.

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.