Nagy Blanka valóban elindul az önkormányzati választáson, Kiskunfélegyházán lesz képviselőjelölt

2019. augusztus 15., 11:35

Szerző:

Nagy Blanka Facebook-oldalán bejelentette, hogy valóban indul az októberi önkormányzati választásokon. A frissen érettségizett lány Kiskunfélegyháza önkormányzati képviselője szeretne lenni.

„Rengeteg tervem és ötletem van arra, hogy hogyan tudnám a lakókkal együtt Kiskunfélegyháza 8. körzetét egy élhetőbb és biztonságosabb környékké varázsolni mind az itt élő emberek és állataik számára. A programomat hamarosan nyilvánosságra fogom hozni, de annyit elmondhatok, hogy fontosnak tartom az akadálymentes közlekedést, a környezetvédelmet valamint a magántulajdon biztonságát”

– írta posztjában. Hozzátette, hogy szeretné, ha az ő körzete enne az a körzet, ahol az emberek a legelégedettebbek.

 

Nagy Blanka bejegyzését azzal kezdte, hogy mától hivatalosan is önkormányzati képviselő-jelölt lett. Ahhoz, hogy ez valóban így legyen, még az ajánlásokat is össze kell gyűjtenie. 

A fiatal lány megjegyezte, hogy a változás nem korhoz kötött, és most van itt az idő arra, hogy bebizonyítsa, szavai mögött tettek is vannak.

Nagy Blanka a decemberi ellenzéki tüntetéseken vált ismertté, miután egy kecskeméti rendezvényen igen szabados stílusban küldte el a francba a Fideszt. Ezután a kormánypárti sajtó összehangolt támadást indított a kiskunhalasi diáklány ellen, aki egymás után nyerte meg a sajtópereket.

(A hvg.hu nyomán.)

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.