Most éppen fideszes életmód-tévék fölött kering Mészáros Lőrinc felesége, Beatrix, aki szintén mindenhez is ért

2019. március 8., 11:21

Szerző:

Media1 informátorai szerint a múlt hét második felében felbukkant Mészárosné Kelemen Beatrix – a felcsúti multimilliárdos felesége – a fideszes médiaholding, a KESMA portfóliójába bekerült New Wave Media Group Márvány utcai irodaházában.

Ebben az irodaházban bérel területet a New Wave Media Group – vagyis a fideszes médiaholding cégének – két tematikus tévécsatornája, a LifeTV és az OzoneTV is.

Mészárosné Kelemen Beatrix konkrétan ehhez a két tévécsatornához ment a Márvány utcába, méghozzá nem vendégnek: vele ment az Origo és a Tények Extra volt főszerkesztője, Pálmai L. Ákos.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A portál információi szerint Pálmaiék veszik át a New Wave Media Grouphoz tartozó tévés üzletág, vagyis a LifeTV és OzoneTV csatornák irányítását. Hogy Mészárosnénak milyen pozíció néz ki, még nem tudni – derül ki a beszámolóból.

Kelemen Beatrix szorgalma, tehetsége és teherbírása csak a férjéhez és a gyerekeihez mérhető. Az asszony a Konzum PE Magántőkealap révén több tőzsdei társaságban is érdekelt. Mészárosné továbbá az Echo Hungária TV Zrt. igazgatóságának az elnöke és a Puskás Ferenc Sport Hotel Nonprofit Kft. ügyvezetője is, ahogy tulajdonos a Mészáros-féle mezőgazdasági, kereskedelmi és biztosítási cégekben is. Tavaly egy új vállalkozás a Flamingo 24 by Talentis Kft. ügyvezetője is lett, fő profilja konferenciák és kereskedelmi bemutatók szervezése.