Mosolyogva menekült Orbán a veje gazdagodásáról szóló újságírói kérdések elől a nagykátai templom előtt - Videó

2019. május 18., 08:54

Szerző:

hvg.hu riportere a Pest megyei Nagykátán, egy felújítás után átadott katolikus templom előtt próbálta meg a lehetetlent, hogy az istentiszteleten részt vett Orbán Viktor miniszterelnöktől kérdezni próbáljon. Négyszer is feltette azt a közvéleményt mostanában leginkább érdeklő kérdést, hogy a kormányfő mit szól ahhoz, hogy veje, Tiborcz István bekerült a 100 leggazdagabb magyar közé.

A videó tanúsága szerint Orbánt meglepte az újságíró, de profi módon tért ki a kérdések elől, mosolyogva nézte levegőnek a riportert. Negyedjére azért annyit odaszólt: - Már megint? Minden jót kívánok Önnek! A miniszterelnököt szokás szerint testével és sajátos hanghordozásával védelmezte az újságírótól Havasi Bertalan sajtófőnök.

Orbánt néhány tüntető is várta a templom előtt, egyikük megafonnal hánytorgatta fel a kormányfőnek a kilakoltatásokat. Ez láthatóan nem zavarta meg a miniszterelnököt, ugyanis a tüntetők mellett jóval több, vidáman tapsoló nyugdíjaskorú szimpatizánsa tűnt fel, akik hosszan éltették az ettől láthatóan meghatódó Orbánt.