Monorierdőn elloptak egy vízszivattyút és egy kisebb harckocsit

2020. május 3., 16:20

Szerző:

Egy hónapja nem járt felújítás alatt lévő monorierdői ingatlanán az a férfi, aki április 27-én kora délután szembesült a ténnyel, hogy 

néhány számára becses tárgya hiányával.

Két kerékpárja, egy vízszivattyú, valamint egy saját kezűleg készített harcjármű modell tűnt el, összességében több százezer forint kár érte.

Íme a becses, miniatűr harckocsi, mituán minden jóra fordult:

Fotó: police.hu

Fotó: Forrás: police.hu

A rendőrök másnap már el is kapták a gyanúsítottat, egy 23 éves, alkalmi munkákból élő helyi férfit, aki beismerte tettét. Hetekkel azelőtt már túladott zsákmányán. A nyomozók egy pilisi háznál találták meg a bicikliket és a villanymotoros mini harckocsit, amelyeket visszaadtak tulajdonosának – jelentette a police.hu.

A rendőrök másnap már el is kapták a gyanúsítottat, egy 23 éves, alkalmi munkákból élő helyi férfit, aki beismerte tettét. Hetekkel azelőtt már túladott  zsákmányán. A nyomozók egy pilisi háznál találták meg a bicikliket és a villanymotoros mini harckocsit, amelyeket visszaadtak tulajdonosának – jelentette a police.hu.

 

2024. május 3., 10:56

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.