Nehéz volt kivárni, de végre megnyitott Mészáros Lőrinc sportmárkája, a 2Rule webshopja

2019. augusztus 28., 12:50

Szerző:

2018 szeptemberére ígérték, hogy megnyílik Mészáros Lőrinc sportmárkája, a 2rule webshopja. Majdnem egy teljes év csúszással, de összeállt és megnyitott az áruház – szúrta ki a remek hírt az mfor.

Most már az ország bármely pontjáról bárki vásárolhat magának Mészáros Lőrinc sportruházatából. Elsőként ugyanis csak a szerződött csapatok sportolói juthattak hozzá a 2Rule-logós mezekhez, majd a csapatok szurkolói. Később már az Intersport áruházakban is meg lehetett őket vásárolni.

A sportmárka most Facebook-oldalán jelentette be, nagy örömmel, hogy mostantól a webshopon keresztül is elérhetőek a termékek.

 

A melegítőfelsők 15 990 és 21 990 forint közötti áron érhetők el, míg edzőnadrágokat 12 990 és 24 990 forint között, egyszerű mezeket 5990 és 12 990 forint között találni a webshopban. A termékek fantázianeve változatos, a Szárnyastól a Tigrisen át a Rangadóig terjed.

A nyitás épp jókor jött a sportmárkának. Augusztus elején derült ki, hogy a pécsi MFC futballcsapata egy év után leváltotta a 2Rule-mezeket, mert találtak annál jobbat is a piacon.