Megsértődött a Fidesz propagandistája, amiért nem védte meg a fideszes sajtó a homoszexuálisokat betegnek beállító műsora után

2019. január 19., 14:49

Szerző:

Szombat délután hosszú Facebook-kifakadást tett közzé hivatalos oldalán Trombitás Kristóf, de a szöveg csak rövid ideig, mintegy 20 percig volt ott elérhető - írta a 444.hu. Trombitás volt a műsorvezetője annak a köztévés műsornak, melyben a meghívottak arról beszélgettek, hogy hogyan lehet meggyógyítani a homoszexuálisokat, és melynek egyoldalúságáért és áltudományos, homofób tartalmáért sok kritika érte a köztévét, illetve a résztvevőket. A műsor után a Fidelitas alelnöke, Falusi Vajk nyílt kritikával illette Trombitást.

„Nos, mindent összevetve mindenki úgy hagyott ebben az egészben benne - kivéve a Mandinert -, mintha én akartam volna azt a bizonyos műsort vagy én hoztam volna tető alá. Az egész balhét a hátamba kaptam, a baloldali médiumok napi több cikkben ágálnak, míg a mi oldalunkról semmi, sőt, az elemi bajtársiasság nevében vannak, akik innen is rúgnak egyet. Korábban nem egy baromságot számos vezércikk és kiállás követett, mert olyankor nem az a lényeg, hogy kinekvan igaza, hanem az ellenfelek kartácstüze alatti összezárás. A tudat, hogy ez bizony nem olyan frankó, de nem hagyjuk hátra a másikat. Mindkettő jó tanulópénz és egyiket sem felejtem” - írta Trombitás, aki ezek szerint arra számított, hogy a Fidesz holdudvara és politikusai megvédik majd őt és műsorát.

Ráadásul Trombitás szerint neki semmi köze nem volt az általa vezetett műsorhoz.

„Semmi közöm a problémához, életemben nem foglalkoztam vele - nyilván ez sem érdekel senkit. Nem én hívtam a vendégeket, nem én szerveztem a műsort, egy kész feladatot kaptam az adás napjának délutánján” - tette hozzá a jobboldali megmondóember.

Trombitás Kristóf Keresztély