Megkéselte a fiát és élettársát egy galgahévízi férfi, mire a 13 éves lánya megölte

2019. június 17., 10:17

Szerző:

Súlyos családi tragédia történt a Pest megyei Galgahévízen vasárnap. Egy 54 éves férfi otthon megszúrta egy késsel 18 éves fiát, valamint 48 éves élettársát is bántalmazta. Az eset során a férfi 13 éves lány egy késsel úgy megszúrta édesapját, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe. A 18 éves fiút kórházba vitték, a 48 éves nőt pedig a mentősök látták el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a történtek pontos körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja - olvasható a police.hu-n. 

A 24.hu a településen élőktől megtudta, hogy egy kétgyermekes román családban történt az eset. A pár albérletben lakik Galgahévízen. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a portál kérdésére közölte, az apját halálra késelő lányt nem vették őrizetbe.

 

Tegnap 20:12

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.

Tegnap 17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.