Megjelent a DÉL

Az októberi rendkívüli kiadás után novemberben újra megjelent a DÉL, a Dolgozók Érdekvédelmi Lapja. A 12 oldalas, színes, napilap formátumú kiadvány a szakszervezeti D-Day akció nagygyűlésén, a Magyar Szolidaritás Mozgalom emlékezetes Kossuth téri bejelentésének napján és helyszínén debütált, s az óta meredeken emelkedik az előfizetők száma.

2011. november 15., 16:30

A DÉL rendhagyó érdekvédelmi lap, azoknak szól, akiket foglalkoztatnak az egyes kormányzati döntések, főleg azok, amelyek közvetlen hatással vannak az emberek mindennapjaira, a családokra és a nyugdíjas évekre.

A havonta megjelenő lapban a szerkesztőség tényeket közöl a megszokott szikár napi híreknél színesebben, közérthetően, minden témát a dolgozók szemszögéből vizsgálva. Írásaikban a lap szerzői esetenként kritizálnak, máskor viszont egyszerűen csak információt közvetítenek, amelyek önmagért beszélnek, s az olvasókra bízzák a következtetéseket.

A vegyipari szakszervezet (VDSZ) gondozásában megjelenő újság nem csak szakszervezeti tagoknak szól, hanem azoknak is, akik nem kötődnek érdekvédelmi tömörüléshez, ám követni szeretnék a munka világát érintő változásokat, hogy tisztában legyenek alapvető jogaikkal.

A DÉL november 15-étől az ország számos pontján megvásárolható, lapszámonként 99 forintért.