A piroson szaladt át L.L. Junior hároméves fia, akit egy 76 éves nagyapa gázolt halálra

2019. szeptember 2., 08:40

Szerző:

Egy 76 éves férfi gázolta halálra L.L. Junior hároméves fiát szombaton késő délután Budapesten a XIV. kerületben - írja a Bors.

Dávid, a testvére és az anyjuk, Csilla egy rendezvényen járt aznap és valószínűleg hazafelé indultak, amikor a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál a kisfiú kirántotta kezét az anyja szorításából, majd kiszaladt a zebrára. A lap azt írja, a lámpa éppen piroson világított. A első érkező autó, egy ezüstszínű Opel ütötte el a gyereket, akit tizenöt méterre repített az ütközés.

Blikknek egy szemtanú azt nyilatkozta, a gyerek egy ismerőst láthatott meg, a Ripostnak nyilatkozó szemtanú szerint viszont a testvéréhez akart átszaladni a túloldalra, mert ő még pont átért a zöldön.

Halálos baleset történt Zuglóban
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A rendezvényen készenlétben lévő rendőrök és mentők azonnal a baleset helyszínére siettek, és egy órán keresztül próbálták meg újraéleszteni a kisfiút, Dávid olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét.

A Bors megtalálta az Opel sofőrjét, egy 76 éves férfit is, aki annak ellenére sem tudja megbocsátani magának a balesetet, hogy biztosan tudja, minden szabályt betartott és a rendőrség szerint nem merült, hogy ittas lett volna.

L.L. Junior már jó ideje nem élt együtt Dávid anyjával. A zuglói rendezvényen ő is részt vett, de aztán elvált a családjától. Vasárnap azt írta, egyelőre senkinek nem akar nyilatkozni a balesetről, köszöni a részvétnyilvánításokat és megteszi a szükséges jogi lépéseket.