Lengyel vodka James Bondnak

A 007-es ügynök, azaz James Bond a sorozat következő, 24. filmjében, amelynek SPECTRE lesz a címe Ian Flemming könyve alapján, már nem Heinekent fog inni, mint a Skyfallban, hanem visszatér a vodka martinihoz, ezúttal azonban a lengyelországi Zyrardówban gyártott – és méltán világhíres – Belvedere vodkával.

2014. december 25., 10:26

A Sony Pictures megállapodott a gyártóval, amelynek termékét úgy minősítette: „kiválóan illik” a laza hozzáállású és stílusosan kifinomult James Bond alakjához, amint azt italválasztása, a vodka martinivel is mutatja.

A megállapodás szerint a filmben megjelenik majd a Belvedere logója – nem mellesleg a számos lengyel vodka közül talán ez a legdrágább fajta, s hogy jogosan-e, azt csak az italhoz értők tudják eldönteni.

A szerződés részletei még nem ismertek, annyit lehet tudni, hogy a filmbeli felvételeken kívül a Sony és a Belvedere közös reklámkampányt tervez, két fajta korlátozott számú palack kibocsátását a 007-es motívummal, illetve a Belvedere SPECTRE Martini nevű ital promócióját a különböző szórakozóhelyeken.