Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

A prostituáltak, a kokain és a polgármester – Jöhet még nagy szexbotrány, ellenzéki Borkai Zsoltot ígér az új leleplező blog

2019. december 7. 20:51 - szerző: Ágoston Zoltán

Fiatal prostituáltakkal és kokainnal szórakozó korrupt ellenzéki politikusokról ígér leleplező anyagot az a blog, amely Az angyal ügyvédje néven indított el valaki. A blog január 1-én akar előállni az erről szóló információkkal, ha a bemutatkozó cikke nyomán magukra ismerő politikusok december 31-ig nem távoznak a közéletből.

Eszerint a VI. kerületi Szinyei Merse utca egyik új építésű házában éveken kábítószertől fűtött orgiákat tartott egy  frissen megválasztott ellenzéki polgármester és a pártjának az egyik első számú vezetője. Ezután a Szinyei Merse Házban, az Autóker Holding Zrt. luxusingatlanjának az egyik lakásásban rendezkedtek be, amelynek a tulajdonosa „minden jel szerint” az ellenzéki párt vezérkarában és parlamenti frakciójában ülő politikus, aki vagyonnyilatkozatában ezt a lakást egyszer sem tüntette fel. Ez a parlamenti képviselő a frissen megválasztott polgármesterrel hétvégente ellátogat el ide, útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pubot, ahol pártjuk is gyakorta szervez csapatépítő bulikat.

Fotó: Angyal Ügyvédje

Az orgiákra a lányokat egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték, amely „fő profilját tekintve kislányos külsejű, 18-25 éves lányokat” bocsát a „kiemelt ügyfelei” rendelkezésére óránként 80-100 ezer forintért.

A blog bemutatkozó cikkére először az Orbán-kormány szócsöveként működő portál, a Pesti Srácok hívta fel a figyelmet. A 24.hu utánanézett, és egyelőre annyi derült ki, hogy az Old Rams Pubba MSZP-sek járnak, de akivel csak  portál beszélt, azt mondta, ennyi az igaz az egészből.

A blog három olyan nővel beszélt, aki részt vett az orgiákon, Első alkalommal néhány éve feküdtek le a politikusokkal, bizonyítékokat adtak át, az általuk elmondottakat pedig adott esetben bíróság előtt is vállalják.

Az angyal ügyvédje nyilvánvalóan a Borkai Zsolt győri polgármestert leleplező blogra – Ez az ördög ügyvédje – rímelő néven jelentkezett, deklaráltan ellenzéki Borkai Zsoltot ígérve.