Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

A közmédia bemondója kiakadt Hadházy Ákos szitkozódó tábláján, de a lopásról és a korrupcióról szóló tábláról inkább hallgatott

2019. október 22. 11:11 - szerző: 168 Óra

Az M1 híradója is beszámolt arról, hogy Orbán Viktor évadnyitó beszéde közben Hadházy Ákos táblákkal állt be a parlamenti pulpituson szónokló Orbán Viktor elé. A fideszes képviselők közbelépése miatt arra már nem volt ideje, hogy a „Lónak a faszát!” feliratú tábláját is felmutassa, de Németh Balázs, a közmédia bemondója mégis ezt emlegette, majd hozzátette:

„Eddig épeszű ember, épeszű ember, nehezen tudta volna elképzelni, hogy ilyen trágár szöveget mutogat egy képviselő a parlamentben, de ma ez is megtörtént.”

Érdekes, hogy a majdnem 3 és fél perces riportban arról nem esett szó, hogy Hadházy Ákos a „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”, valamint a „Stop propaganda, stop korrupció” feliratot is felmutatta, amikor Orbán Viktor beszélt.

A lófaszozás a kormányközeli lapokban is nagyot ment. Sem a fotókon, sem a szövegben nem esett szó arról, hogy Hadházy Ákos más feliratokat is felmutatott volna.

(A 444 nyomán)