Kövér László rosszul lett a külföldi úton, Varsóban vitték kórházba

2019. szeptember 24., 20:04

Szerző:

Rosszul lett Kövér László házelnök a Nur-Szultanból Pozsonyba tartó repülőgépen, amelyik idő előtt megszakítva utazását kényszerleszállást hajtott végre Varsóban. Az Országgyűlés elnökét helikopterrel vitték kórházba, vizsgálatoknak vetik alá, és hamarosan kiderül, hogy folytathatja-e az utat Pozsony felé. Úgy tudni, hogy nemsokára igen.

Az MTI-ben este negyed tízkor megjelent egy közlemény, amelyben az Országgyűlés jelezte,, elővigyázatosságból, Kövér László múló rosszulléte miatt megszakította útját kedd este Varsóban az a szlovák kormányzati gép, amellyel a szlovák és a magyar delegáció együtt utazott haza Kazahsztánból.

A házelnök jól van, hazaérkezett Budapestre.

Kövér László kedden Kazahsztán fővárosában, Nur-Szultanban, az Eurázsiai Államok Parlamenti Elnökeinek IV. Találkozóján vett részt.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.