Sérti a jó hírnevet, ezért beperelik, aki a kórházban lefotózza, hogy nincs vécépapír vagy leszakadt a plafon

2019. december 30., 14:07

Szerző:

Két kórházból is kapott fotókat a 444 olyan figyelmeztető feliratokról, melyek a fotózás tilalmáról szóltak. Egyik olvasójuk  a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházból, míg egy másik a budapesti Nyírő Gyula Kórházból küldött egy képet, és mindkét képen ugyanaz a felirat látható.

„Az intézmény területén észlelt esetleges tárgyi hiányosságokat, annak mielőbbi kezelése érdekében elsődlegesen az intézmény vezetője részére kell jelezni. A betegellátás biztonságához fűződő közbizalom megőrzése érdekében,

amennyiben a tárgyi feltételekről készített felvételek sértik az intézmény jó hírnevét, az intézmény megteszi a szükséges jogi lépéseket”

– írták.

Leszakadt plafon a budapesti Bajcsy-Zsilinszky kórházban
Fotó: Facebook

Szerencsére hamarosan, ha akarnának, sem tudnának hiányosságokat fotózni az emberek a magyar kórházakban, hiszen az Emmi európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára, Vitályos Eszter már november közepén jelezte: soha nem látott mértékben újult meg a magyar egészségügy és ez a jövőben is folytatódni fog.  

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.