Kezdődik? Már verik a baloldaliakat?

Állítólag nem zajlott simán egy jobbikos fórum Kunhegyesen. Pofon is elhelyeződött egy arcon. A tettes beismer.

2010. március 17., 12:51

A városban keringő szóbeszéd szerint tettlegesség történt vasárnap este Kunhegyesen a Jobbik Magyarországért lakossági fórumán. A hírek szerint egy közismerten baloldali érzelmű helybélit ért inzultus – írja a szoljon.hu.

— Elmentem a fórumra, a terembe sem mentem be, megálltam az ajtóban, onnan nézelődtem. Nem viselkedtem tüntetően, ennek ellenére az egyik karszalagos rendező már ott inzultált, trágár szavakkal illettek, majd egy másik személy ököllel az arcomba ütött — mondta el a honlapnak az érintett, hozzátéve, hogy amikor hazaért, az őt ért sokktól rosszul lett, orvosi ellátásra szorult.

— A történteknek semmi köze a Jobbikhoz, a fórum rendben lezajlott — mondta a másik érintett, aki szükségesnek tartotta hangsúlyozni, hogy a rendezvényen mint egyszerű érdeklődő vett részt. — Már indultunk hazafelé, amikor az illető belém kötött. Csináltam néhány fotót a fórumról, ő mindenáron azt akarta, hogy adjam el neki. Én el akartam hárítani az ő közeledését, erre szidni kezdte a felmenőimet, ekkor valóban adtam neki egy pofont.

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.