Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Saját kiskorú gyerekeit abuzálta egy kerepesi pár – ha a kicsik nem engedelmeskedtek, erőszakkal vették rá őket

2020. július 14. 07:42 - szerző: 168 Óra - forrás: Police.hu

Saját kiskorú gyermekeit kényszerítette szexuális cselekményekre egy kerepesi pár – derül ki a rendőrség megrázó közléséből. A gyanú szerint az anya és az apa négy közös kiskorú – 6, 4, 3, valamint 2 éves – gyermeküket szexuálisan abuzálta, míg a nagymama felbujtással gyanúsítható.

A 2019. október végén indult nyomozás adatai szerint M. Marianna és L. Zoltán 2017 nyarán több alkalommal, szinte napi rendszerességgel szexuális cselekményre kényszerítette a velük egy ágyban alvó négy gyereket. A nagymama, L. Elemér Józsefné a cselekmények folytatására biztatta őket.

Ha a kicsik nem akarták azt csinálni, amit a szülők mondtak, erőszakkal, testi fenyítéssel, hajukat megtépve vették rá őket.

Előfordult, hogy a gyermekek szem-, és fültanúi voltak szüleik szexuális együttlétének is, írja a rendőrség.

A rendőrök hétfőn, 2020. július 13-án reggel vonultak a házhoz. A 27 éves anyát, és a 30 éves apát nem találták otthon, de az 57 éves apai nagymamát előállították. A szülők, miután tudomást szereztek arról, hogy a rendőrök keresik őket, önként jelentkeztek. Így most a család három tagja őrizetben van.

M. Marianna és L. Zoltán többször arra kényszerítették gyermekeiket, hogy alig egy hónapos öccsüket egy kistarcsai élelmiszer áruházhoz magukkal víve kolduljanak. Az emberektől pénzt és ételt kérve azt kellett mondaniuk, hogy betegek.

A kicsiket azóta kiemelték a családból és nevelőszülőkhöz kerültek.

Az eljárás során bevont pszichológus szakértő véleménye szerint a gyerekek korábbi bántalmazása valószínűsíthető.

Az öt gyerek borzasztó körülmények között élt:

L. Zoltán és L. Elemér Józsefné panaszt tett a gyanúsítás ellen, és mindhárman tagadták a bűncselekmények elkövetését. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán M. Marianna és L. Zoltán ellen szexuális erőszak, szexuális visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntettének, L. Elemér Józsefné ellen szexuális erőszak és szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását kezdeményezik. 

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz amelyeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlunk.

18