Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Csörömpölő cirkuszi zenebonával hekkelte meg Karácsony Gergely sajtótájékoztatóját a Fidelitas, eközben jókora dugót okoztak

2019. szeptember 18. 19:06 - szerző: 168 Óra

Cirkuszi zenével hekkelték meg Karácsony Gergely sajtótájékoztatóját a budapesti Átrium színház előtt. Az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje éppen arról szeretett volna beszélni, hogy a kormány a fővárosi színházakat is ellehetetlenítette a kulturális tao visszavonásával, amikor egyszer csak megjelent a színház előtt egy teherautó, amelynek platóján a Fidelitas Karácsonyékat pocskondiázó plakátja volt látható Berki Krisztiánnal, Puzsér Róberttel és Karácsony Gergellyel.

Az ATV felvételén jól hallható, hogy a kocsiból ordított a cirkuszi induló:

Karácsony először azzal próbálta meg elütni az incidenst, hogy „megvárom, míg elmegy a bohócvonat”, de miután a kisteherautó megállt, a dübörgő zene miatt csak pár perc múlva tudta folytatni a sajtótájékoztatót.

Karácsony aztán azt mondta, hogy főpolgármesterként pályázati alapot hozna létre a fővárosi független színházak és művészeti műhelyek támogatására, ezeket pedig szakmai alapon bírálnák el.

(az ATV nyomán)