Jogsértést követett el a Híradó.hu Tátrai Miklóssal szemben

2014. január 9., 05:40

A Híradó.hu közleményben kért elnézést Tátrai Miklóstól és az olvasóktól. Erre bírósági ítélet kötelezte. A közszolgálati médiaportál ugyanis hozzájárulása nélkül videofelvételt tett közzé Tátrai Miklósról, és a videót két éven át nem távolította el honlapjáról. A közleményt az alábbiakban szó szerint ismertetjük.

„Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a bíróság jogerős ítélete szerint azzal, hogy Tátrai Miklósról a hozzájárulása nélkül videofelvételt tettünk közzé 2011. február 10-én, valamint azzal, hogy az MTV Zrt. által a jelen honlapon a Tátrai Miklósról korábban közzétett videofelvételeket 2011. január 1-jét követően mintegy két évig nem távolítottuk el, megsértettük az említett képmáshoz fűződő személyhez fűződő jogát, mely jogsértésekért ezúton fejezzük ki sajnálkozásunkat és kérünk elnézést.”

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.