Irtózatos fapusztítást végeztek a csepeli HÉV vonalán, Baranyi Krisztinát a sírás kerülgette, amikor meglátta – Videó

2019. május 16. 15:36 - szerző: 168 Óra

Baranyi Krisztina ferencvárosi független önkormányzati képviselő tett ki egy videót arról, hogy a szigetszentmiklósi HÉV-vonalon egy cég kilométereken keresztül durván megcsonkította a fákat – vette észre a 24.hu.

Baranyit, sajt bevallása szerint a sírás kerülgette, konkrét fizikai rosszullétet érzett, amikor meglátta a barbár pusztítás nyomait.

Baranyi Krisztina szerint eddig ezt a munkát egy másik cég végezte a MÁV-HÉV megbízásából, azok szakszerűen fűrészelték le a belógó ágakat, most viszont valakik konkrétan bedaráltak olyan élő fákat is, amelyek be se lógtak a sínekhez, méterekre vannak onnan.

A képviselő kiderítette, hogy a MÁV-HÉV rendelte meg ezt a munkát is, amelyet azonban most más társaságra bízhatott, amely „egyszerűbb, hatékonyabb és gyorsabb módját választotta a csonkolásnak."

„Így lesarabolni, felaprítani még élő fákat embertelen és elfogadhatatlan" – mondta Baranyi, aki arra kéri a MÁV-HÉV-et, hogy azonnal rúgja ki a céget, amely ilyen barbár munkát végzett.

Arra kéri követőit, hogy minél többen írjanak, tiltakozzanak, mert különben a pusztítás egészen Ráckevéig fog folytatódni.

Íme a borzalmas beavatkozásról készült videó: