Hozzánk ne nyúljanak! – Új videó arról, ahogy kezénél, lábánál fogva rángatják az MTVA biztonsági őrei Hadházy Ákost

2019. január 22., 16:34

Szerző:

hvg.hu birtokába került egy eddig nem látott felvétel arról, hogyan hajították ki december 17-én hajítják a független országgyűlési képviselőt, Hadházy Ákost az MTVA Kunigunda úti székházából.

Az ügyészség tegnap elutasította a politikus által tett feljelentést, és ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, azt állítva, Szél és Hadházy zavarta meg az MTVA működését, a biztonságiak csak a munkájukat végezték. Az ominózus pillanatot két kamerával is rögzítették, a zárt folyosóról származó képsorokat kapta meg a hvg.hu.

– Hozzánk ne nyúljanak!

– kiáltja Szél, amikor a biztonságiak elkezdik kivonszolni Hadházyt az épületből. A két politikus több ellenzéki képviselő társaságában azért ment be az MTVA székházába, hogy felolvassák az ellenzék öt követelését.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.