Hét kisgyerek is megsérült az M7-esen történt hármas ütközésben

Három autó ütközött össze az M7-es Egér úti lehajtójánál, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, több kilométeres a dugó.

2021. január 26., 11:24

Szerző:

Eddig tisztázatlan körülmények között reggel 7 óra 40 perc körül három autó ütközött össze az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy tíz sérültet láttak el, három nőt és hét különböző korú gyereket csecsemőtől a 8-10 évesekig. Egyiküknek sem súlyosak a sérülései, fej- és végtagzúzódásokat szenvedtek, további vizsgálatra kórházba vitték őket.

A helyszínre egy mentőhelikoptert, egy gyermekrohamkocsit és öt mentőautót riasztottak - tette hozzá.

Az Útinform közleménye szerint a baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki, az autósor a budaörsi bevásárlóközpontig is elért.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a forgalmat a 8-as kilométernél a két belső sávba terelik.

(MTI, police.hu)

 

 

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.