Alaposan kifosztva, de hazarepült Ibizáról Vajna Tímea

2020. augusztus 18., 14:10

Szerző:

Vajna Tímea a minap az Instagram-oldalán tudatta, hogy a párjával, Zolival és a barátaival töltött ibizai nyaralása közben kirabolták a bérelt luxusapartmanjuk széfjét: pénzt, ékszreket ls iratokat loptak tőlük.

az özvegyewt megrázta az eset, hoszen gyémántjai és luxusholmijai önmagukban több milliót érhettek – és ez neki is tétel – mégis megkönnyebbült, amikor kiderült:

a személyi igazolványa nem kellett a rablónak.

„Szegény Timi nagyon megijedt, amikor meglátta a feltört, üres széfet – mesélte a Borsnak a baráti társaság egyik ismerőse, aki szerint az özvegy ki­sebb sokkot kapott a látványtól.

„Cipőket, táskákat, ruhákat, mindent vittek, ami értek. Egy pár holmit azonban ott hagytak,

például Vajna Tímea  edzőcipőjét

és néhány ruháját, de a legfontosabb, hogy a személyi igazolványa időközben előkerült. Nagyon tanácstalanok voltak, mert a legközelebbi követség Barcelonában van, de így, hogy előkerült a személyi, simán haza tudtak jönni a tervezett időben. Egyébként szombat délután landolt a gépük" – közölte az informátor.

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.