Örömkönnyekben úszik, végre férjhez mehet Demcsák Zsuzsa

2020. március 3., 13:59

Szerző:

Demcsák Zsuzsa és indiai választottja, Krishan régóta tervezik hogy hivatalosan is összekötik életüket. Ez azonban jóval nehezebben ment, mint azt gondolták.

Krishannak első körben lejárt a 90 napos turistavízuma, ami miatt haza kellett utaznia Indiába, ahol be kellett szereznie egy iratot is, ami igazolja, hogy Indiában nem házas. Ehhez heteken át hirdetést is fel kellett adnia a helyi lapokban. Végül az idő szűke okozott feszült napokat a szerelmeseknek, hiszen az indiai férfi másodszor is turistaként érkezett Magyarországra, ami február végén lejárt. Így kérdéses volt, hogy a férfinak addig sikerül-e megszereznie a tartózkodási engedélyt.

Demcsák Zsuzsa most azonban az örömtől zokogva újságolta el a Ripostnak, hogy

végre sikerrel jártak.

„A pontos dátumot már korábban is tudtuk, csak az nem volt biztos, hogy addigra minden sínre kerül. Nos, most már biztos, hogy a tervezett napon kimondhatjuk egymásnak az igent. Persze az időpont a mi titkunk marad. Egyelőre még csak a tartózkodási van meg, mert a házassághoz szükséges engedélyt még le kell fordíttatnunk, de a fordítás hat hét múlva már a kezünkben lesz és onnantól már csak az esküvő szervezése lesz a feladatunk” – mesélte a lapnak könnyek között Demcsák Zsuzsa.