Hajdú Péter direkt leitta magát, hogy ne zavarják el Bruce Willis mellől

2020. március 11., 12:25

Szerző:

Több napon át forgatott New Yorkban Bruce Willisszel Hajdú Péter.

„Annyit mondtak a producerek, hogy nem lehet megszólítani őt. Én viszont ott álltam a folyosón, odaléptem hozzá, bemutatkoztunk, és tudtunk beszélni néhány mondatot. Előre jelezte, hogy interjút nem ad, viszont beszélgethettünk” – mondta el a Ripostnak Hajdú Péter, aki kedvesnek találta a színészt, de szerinte Willis egyáltalán nem volt olyan laza, mint amilyennek hitte.

Hajdú ráadásul forgathatott vele egy kisebb videót, aminek során egy

meglepő trükköt alkalmazott, hogy még tovább a sztár közelében lehessen.

„Azt találtam ki, hogy leiszom a ruhámat, hogy többet lehessek a közelében. Ezen elkezdett röhögni, aztán ő is ivott. Sikerült megnevettetnem” – árulta el a műsorvezető a lapnak.

Jó hír az is, hogy ezek szerint Hajdú Péter akkor meggyógyult:

Tegnap 18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Tegnap 17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.