Gyurcsányt és Vonát rajzoltatná a seggére a putnoki polgármester, és megfenyegetett mindenkit, aki nem a Fideszre szavaz

2018. február 20., 09:09

Szerző:

„Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony sz*pni fogunk. Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat."

A Hír TV beszámolja szerint ezt nem más, mint Putnok polgármestere, Tamás Barnabás mondta a kistérségi társulási tanácsra összegyűlt településvezetők előtt nagyjából egy hete. Az érintett települések polgármesterei a következő évek terveiről beszéltek. A hivatalos rész után Tamás Barnabás figyelmet kért a meghívottaktól, akkor osztotta meg a fent idézett gondolatait:

„Felfoghatatlan, ami ott elhangzott, és még akik szimpatizálnak a Fidesszel, azok is megdöbbentek" – mondta a tanácskozáson részt vevő jákfalvi polgármester.

Vilcsek Ernő is megerősítette, hogy Tamás Barnabás megengedhetetlen stílusban beszélt.

Megdöbbentünk mindannyian ezen a stíluson. Egy felszólaló volt, de ő sem ezzel a témával foglalkozott. Ugyanakkor az ülés után, úgymond folyosói beszélgetéseken mindenkinek megvolt a véleménye – tette hozzá.

Nem ez volt az első eset, hogy a putnoki polgármester szavai megbotránkozást váltottak ki. Tavaly októberben azzal vált ismertté, hogy ünnepi beszédében nyaktiló alá valóknak nevezte politikai ellenfeleit.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.