Nem hagyhatjuk, hogy Borkai Zsolt miatt egész Győr szégyenkezzen – mondta az ellenzéki polgármesterjelölt

2019. október 9., 12:53

Szerző:

Egy hét után megszólalt a győri ellenzék polgármester-jelöltje, Glázer Tímea is. A Facebookon videóüzenetében egyszerre szól a botrányba keveredett Borkai Zsolthoz és Győrhöz. Szerinte a polgármester mindent elárult, amit valaha állítólag fontosnak tartott, a hűséget, házasságot, családot jó erkölcsöt, tisztességet, tisztakezűséget. Szégyent hozott a városra, amelyről miatta ma mindenkinek korrupt politikusok, milliókért bérelt luxusjachtok, magánrepülők és uniós pénzekből eltartott örömlányok jutnak az eszébe.

– Ön már nem lehet minden győri polgármestere. Hiszen hogyan nézhetne a szülők szemébe egy tanévnyitón. Ki fogadná el az ön kezéből a város kitüntetéseit? Hogyan képviselhetne minket a nagyvilágban? –  teszi fel a kérdést Glázer Tímea, aki azonban nem szólítja fel Borkait visszalépésre, lemondásra, mert szerinte ennek semmi esélye. Ezzel szemben a győriekhez fordul, akiktől azt kéri, hogy vasárnap mossák le a szégyent.

– Mutassuk meg, hogy velük ezt nem lehet megcsinálni – üzente.

„Mutassuk meg, hogy egy tisztességes város tisztességes városvezetést és tisztességes polgármestert érdemel"  kéri a polgároktól a jelölt, aki elismeri: nincs akkora városvezetési tapasztalata mint Borkainak, valószínűleg nem is rokonszenves minden győrinek. De soha nem hozna ilyen mérhetetlen szégyent a városára, amelynek a tisztességét és alázatát ajánlja. 

Akit a teljesség igénye hajt, annak íme a teljes videóüzenet: