Nem bírta elfogadni a szakítást, ezért ölte meg a 23 éves kőbányai nőt a Frankfurtig menekülő gyilkosa

2019. augusztus 1., 06:34

Szerző:

Nem bírta elfogadni, hogy szakított vele a 23 éves kőbányai lány, K. Kata, ezért vágta el a lány torkát a szintén ennyi idős Cs. Dániel, akit szerdán Frankfurtban fogtak el német rendőrök - értesült a Blikk.

Kata és Dániel hosszabb ideig jártak egymással. Egy Facebook-bejegyzés szerint a férfi a közösségi portálon próbálta megtalálni a lányt, miután szemet vetett rá az utcán. Tragikus módon sikerrel járt, megismerkedtek, a lány azonban a közelmúltban szakítani akart. Párja képtelen volt tudomásul venni Kata döntését, állítólag többször fenyegette is a lányt azzal, hogy elvágja a torkát. A gyilkosság előtt talán azért tért vissza újra a férfi a nő lakásához, hogy meggyőzze az újrakezdésről.

Egy ismerőse szerint Katának nem volt szíve elzavarni a férfit, inkább beengedte. Ott ismét a fiú tudtára adta, hogy köztük mindennek vége.

- Szegénynek ez lehetett a veszte. Úgy hallottam, hogy mielőtt elvágta a torkát, betömte a száját valamivel, hogy ne tudjon kiabálni – árulta el a lány egyik ismerőse.

Bár Kata segítségért dörömbölt, szomszédja állítólag azért nem hívta a rendőrséget, mert azt hitte, hogy „csövesek szórakoznak megint”.