A forgalommal szemben hajtott fel az M1-es autópályára két autó - Videó

2020. június 4., 18:50

Szerző:

A forgalommal szemben hajtott fel az M1-es autópályára két autó. A veszélyes jelenetről készült videón még az is látszik, hogy visszafordulnak a helyes irányba.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy autósok tévednek fel szemből autópályákra. Olyat azonban, hogy egyszerre két sofőrrel történjen meg ugyanaz, eddig még nem láttunk.

Az autós, akinek a videóját a Bp-i Autósok közössége posztolta ki, még azt is látta a tükörben, ahogy a sofőrök megfordulnak a helyes irányba, miután rájöttek, hogy rossz irányba hajtottak fel.

Amellett, hogy egy ilyen manőver mennyire veszélyes, ha elkapják, az érintett autósoknak közúti veszélyeztetés miatt is felelniük kell.

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.