Hisztérikus közleményben mentegeti magát a budapesti Fidesz, szerintük tévedésből tették ki a Szálasi-fotót

2020. június 17., 16:19

Szerző:

Reagált a budapesti Fidesz arra, hogyan sikerült egy olyan mémet kitenniük a Facebookra, amelyen

Szálasi Ferenc fotójára sikerült Karácsony Gergely arcát rátenni.

Mutatjuk, erről van szó:

 

Mint írják: "A Fidesz budapesti közösségi oldalán egy interneten terjedő mémet vettünk át, amelyen az látható, hogy a Lánchíd romjainál Karácsony Gergely még mindig azon elmélkedik, hol lehetne biciklisávot kialakítani.

Szerkesztőnk nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló fényképpel való egyezést, de egy normális ember nem is Szálasi képpel ébred reggelente!

A tartalmat azonnal töröltük, amint jelezték felénk a tévedést. Ezzel szemben a baloldali sajtó soha egy lépést sem tett, amikor például a miniszterelnököt Hitlerként ábrázolták egy címlapon."

Úgy vélik, Karácsony Gergely az újabb műbalhéval csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy 8 hónapja nem történt előrelépés a Lánchíd felújításával kapcsolatban. "Ha pedig nincsenek érvei a tehetetlenségére, akkor

lenyilasozza az ellenfeleit. Régi, bevált bolsevista módszer."

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.