Feljelentést tett a pedofil vádak miatt a két vízilabdázó, Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt

2018. december 11., 17:57

Szerző:

Feljelentést tettek Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt vízilabdázók ügyvédei ismeretlen tettesek ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a sportolókat szeptemberben ért pedofil vádak miatt - tudta meg a Zoom.

Gatter László és Hegedűs László azt kérik a bíróságtól, rendeljen el nyomozást annak kiderítésére, hogy ki szivárogtatta ki a két sportoló ellen tett feljelentést, amiben egy 13 éves kislányt azt állította, a két egykori sztárvízilabdázó megerőszakolta őt.

Októberben írtunk arról, hogy több tanút is kihallgattak a Bors szerint annak a 13 éves vízilabdázó lánynak az ügyében, aki egy kézzel írt levélben azt állította: két olimpiai bajnok vízilabdázó, Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt két éve, 11 éves korábban több alkalommal is szexuális erőszakot követett el ellene. Mindkét férfi tagadta a vádakat, hivatalos gyanúsítás nincs is ellenük, azonban a rendőrök egyelőre még ki mindig nem hallgatták ki őket, ez azóta sem történt meg.

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.