További mélységekbe süllyednek a kormánypárti megmondóemberek a Coca-Cola plakátjai miatt, most Érd polgármesterén a sor

2019. augusztus 8., 12:50

Szerző:

T. Mészáros András, Érd fideszes polgármestere sem maradhatott el Boldog István mögött a Coca-Cola meleg párokat is ábrázoló plakátjai kapcsán elkezdődött jobboldali rohamban.

A polgármester Facebook-oldalán posztolt egy mémet, az alábbi felirattal:

„Inkább egy jéghideg Pepsi Katával, mint egy meleg Coca-Cola Robival.”

 

A Coca-Cola nemrég a Sziget Fesztivál kapcsán szivárványos plakátkampányt indított, amelyen meleg párok is láthatóak voltak. Boldog István fideszes országgyűlési képviselő közölte, hogy emiatt bojkottálja a cég italait mindaddig, amíg fel nem hagy a homoszexualitás reklámozásával. Alföldi Róbert rendező közösségi oldalán reagálva közölte, hogy ő ugyan nem sok kólát iszik, de elég jók a plakátok

Boldog István nyomában a kormánybarát Pesti Srácok munkatársa, Vésey Kovács László vezércikkében azt írta, hogy tolószékes embereket sem szeretnének hirdetéseken nézegetni. A Coca-Cola tegnap bejelentette, hogy lecserélik a plakátokat, ezt Boldog István örömmel vette tudomásul, de azért közölte, hogy a harc és a bojkott folytatódik.

(A 444 nyomán.)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.