Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

További mélységekbe süllyednek a kormánypárti megmondóemberek a Coca-Cola plakátjai miatt, most Érd polgármesterén a sor

2019. augusztus 8. 12:50 - szerző: 168 Óra

T. Mészáros András, Érd fideszes polgármestere sem maradhatott el Boldog István mögött a Coca-Cola meleg párokat is ábrázoló plakátjai kapcsán elkezdődött jobboldali rohamban.

A polgármester Facebook-oldalán posztolt egy mémet, az alábbi felirattal:

„Inkább egy jéghideg Pepsi Katával, mint egy meleg Coca-Cola Robival.”

 

A Coca-Cola nemrég a Sziget Fesztivál kapcsán szivárványos plakátkampányt indított, amelyen meleg párok is láthatóak voltak. Boldog István fideszes országgyűlési képviselő közölte, hogy emiatt bojkottálja a cég italait mindaddig, amíg fel nem hagy a homoszexualitás reklámozásával. Alföldi Róbert rendező közösségi oldalán reagálva közölte, hogy ő ugyan nem sok kólát iszik, de elég jók a plakátok

Boldog István nyomában a kormánybarát Pesti Srácok munkatársa, Vésey Kovács László vezércikkében azt írta, hogy tolószékes embereket sem szeretnének hirdetéseken nézegetni. A Coca-Cola tegnap bejelentette, hogy lecserélik a plakátokat, ezt Boldog István örömmel vette tudomásul, de azért közölte, hogy a harc és a bojkott folytatódik.

(A 444 nyomán.)