Eltűnt egy 11 éves csepeli kislány, a rendőrség nagy erőkkel keresi

2019. augusztus 8., 19:52

Szerző:

A rendőrség írja a honlapján, hogy Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást indított egy 11 éves kislány, Nagy Dorottya eltűnése miatt. Egy térfigyelő kamera tanúsága szerint a kislány farmer rövidnadrágban, fehér pólóban, fekete felsőben és világos papucsban ment el otthonról.  Magával vitt egy kisebb és egy nagyobb piros bőröndöt, elképzelhető, hogy egy 15 éves fiú társaságában van. Édesanyja azután fordult a rendőrséghez, hogy a kislány nem vette fel a telefont, amikor a munkahelyéről hívta, és sehol nem volt, amikor ő hazaért. 

Nagy Dorottya
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Nagy Dorottya felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.