DK: Több mint egymillió forintot költött harcsára és édességre a Puskás Akadémia

2020. október 14. 15:10 - szerző: 168 Óra

A Demokratikus Koalíció szerint 

“brutális mennyiségű túrórudira, harcsára, süteményre és gyógyszerre költötték a TAO-milliárdokat Felcsúton. 

Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja és Varju László, a párt alelnöke szerdán sajtótájékoztatón számoltak be a TAO-ügy legújabb fejleményeiről. Varju László emlékeztetett, évek óta mindent megtesznek azért, hogy nyilvánosságra kerüljön a felcsúti fociakadémia minden költése. Varju hangsúlyozta, hiába a jogerős ítélet, mégis végrehajtóra van szükség ahhoz, hogy megismerhessék a DK által kiperelt iratok tartalmát.

Ráczné Földi Judit ismertette, ezúttal három hónapnyi számlát kaptak, amikben egészen elképesztő információkat találtak. A DK elnökségi tagja közölte, a felcsúti akadémia három hónap alatt 7000 db Túró Rudit vásárolt, egymillió forintért vettek harcsát, több százezret költöttek gyógyszerre, szintén ilyen összegben vettek WC papírt. 

Félmilliót költöttek süteményre, és brutális összegért vettek több tízezer kilogram Fornettit, valamint 30 000 darab tojást. A DK-s politikus zárásként hangsúlyozta: ahelyett, hogy a Mészároshoz köthető akadémiába öntenék a közpénzt, azt értelmes célokra is fel lehetne használni, hogy egy jobb országban élhessünk.