DK: Szánalmasan erőlködik a Fidesz az Altus kapcsán

Miközben egy ország döbben meg és háborodik fel az Orbán-rezsim mindennapos korrupciós botrányain, a beléptetőkapukkal soha el nem számoló Deutsch Tamás próbál számon kérni egy magyar céget, amelynek szakmai munkáját elismeri az Európai Bizottság.

2015. december 8., 19:56

„Magyarország büszke lehet arra a vállalkozásra, az Altusra, amely magyarokból álló nemzetközi hírű csapatával számos európai országban szerzett hírnevet, referenciát és egy nemzetközi konzorcium vezetőjeként nyert nyilvános és az Európai Bizottság szerint is megkérdőjelezhetetlen tisztaságú pályázatot” – közölte a Demokratikus Koalíció.

„Hiába hisztizett és fenyegetett a Fidesz, Brüsszel számára az Altus megbízható, szakmailag felkészült és erkölcsileg feddhetetlen partner. Ráadásul úgy nyertek, hogy azt a Fidesszel szövetséges néppárti többség sem kérdőjelezte meg.

Emlékeztetünk, hogy az unió csalásügyi hivatala Orbán veje ellen nyomoz. A kormány és a Fidesz jobban tenné, ha azon fáradozna, hogy Magyarország uniós pénzeit ne vonják meg a fideszes lopások miatt és ne zárjanak ki minket Orbán hibájából a schengeni övezetből” – fogalmaz a párt közleménye.