Diszperzites vödörbe szórt aprópénzzel fizetné ki a járdafestésért kiszabott bírságot a kétfarkúak soproni csirkeembere

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot megint megbüntették egy járda kifestéséért, de azt sem hagyják, hogy a pénzbírságot kifizesse.

2018. október 4., 18:21

Szerző:

Egy újabb széttöredezett, és az önkormányzat által nagy ívben letojt járdát festettek ki a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistái, ezúttal Sopronban. Szokás szerint közbeléptek a rendőrök, majd az önkormányzat kiszámlázta a pártnak a járda „megrongálása” miatt szükséges felújítás költségét, 34 ezer forintot, de persze az aszfaltot nem hozták rendbe.

A kétfarkúak helyi arca, Tichy-Rács József, azaz „Sopron Csirkéje” úgy döntött, befizeti a kiszabott összeget, hátha értelmes dolgokra költi azt az önkormányzat. Azonban a befizetés egy sajátos módját választotta a politikus.

Bár a jegyzőt előre tájékoztatták, mikor szándékoznak befizetni a pénzt, az igazgatási osztály sajnos nem volt nyitva, így Tichy-Rács kénytelen volt hazacipelni a diszperzites vödörbe gyűjtött aprópénzt. Hátha legközelebb nagyobb szerencséje lesz.

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.