Kovács Zoltán a Bayer show-ban „Présemberezett”

„David Pressman nagykövet inkább a saját hazájában nézzen szét” – ezt javasolta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

2023. december 4., 10:46

Szerző:

Bayer Zsolt David Pressman szavaira reagált, aki ismét bírálta a magyar kormányt a 12. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál megnyitóján tartott beszédében. David Pressman szerint az Ursula von der Leyent és Alex Sorost ábrázoló plakátoknak antiszemita vonzata van. A diplomata állítja, az antiszemitizmust ma Magyarországon a magyar kormány bátorítja, ellentétben a zéró tolerancia elvével – írja a HírTV.

Présember” Úr a történelem szellemvasútján ül és ez valahova az SZDSZ-es időkbe vitte vissza, mert ez akkor volt divat

- mutatott rá Kovács Zoltán a Bayer show-ban.

Az államtitkár kiemelte, a Magyarországon élő zsidók pontosan tudják, hogy ettől a magyar államtól 2010 óta milyen védelemre, mire számíthatnak, és ez nem csak, hogy megállja a helyét nemzetközi összehasonlításban, hanem kimondottan példamutató.

(Kiemelt kép: Kovács Zoltán a Fidesz eredményváróján a Bálnában – Fotó – Dimény András / 168.hu)

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.