Hit, bizalom, eredmények – Borkai Zsolt szexbotrányára reagálhatott a győri KDNP

2019. október 7., 12:40

Szerző:

Valószínűleg a Borkai Zsolt-féle szexbotrányra reagált a győri KDNP egy vasárnap esti Facebook-bejegyzésben. Egy felhőkön átsütő napos illusztráció mellé a következőt írták:

Akinek nincs mitől félnie azt nem lehet ijesztgetni.

Akinek van elszámolni valója, azt tőlünk függetlenül el fogják számoltatni.

Nem lehet feladnunk a hitünket, a céljainkat és eredményeinket azért, mert azt mondják, hogy valaki közülünk ezt, vagy azt tette. A közösségben nagy az erő. Mi nagyon-nagy erőt tudtunk összerakni és mozgósítani az elmúlt évtizedben.

Senki nem veheti el ezt tőlünk. Sem személyes indíttatásból, sem semmilyen más okból. Megvédjük, amit a magunk hitéből és mások bizalmából felépítettünk!

A jót erősítjük, ami javításra szorul azt kijavítjuk, de tőrbe csalni nem hagyjuk magunkat.

A FIDESZ-KDNP szövetséget lehet és kell is tovább erősíteni. A helyi választásokon is meg kell mutatnunk, hogy amit országos politikai és nemzetközi szinten elértünk, azt helyben is képviselni tudjuk!

Hajrá FIDESZ-KDNP! Hajrá Magyarország!

Egy hétfői sajtótájékoztatón Tarlós Istvánt is megkérdezték a témában, aki azt mondta, hogy elkeserítik az utóbbi időkben napvilágra került esetek.

A győri kevésbé érinti, „mert az nem Budapesten van”, de a kiszivárgott hangfelvétel botránya és kispesti „történet” az egész önkormányzatiságra, sőt az egész politikai elitre vagy politikára „rettentő rossz fényt” vet az emberek előtt.