Virrasztást és közös imádkozást tartanak csütörtök este Bogdán László emlékére Cserdiben

2020. július 21., 06:48

Szerző:

Virrasztással egybekötött közös imádkozást és emlékezést tartanak a tragikus körülmények között elhunyt Bogdán László lelki üdvéért az ismert roma polgármester családi házánál csütörtök este a Baranya megyei Cserdiben – tájékoztatta a család a RomNet-et.

A barátok, tisztelők a családtagokkal közösen csütörtök este 19 órától Cserdiben a Fő út 66. szám alatti háznál emlékezhetnek az országosan ismert polgármesterre, imádkozhatnak az elhunytért és gyújthatnak mécsest emlékére. 

Bogdán László temetése másnap, 2020. július 24-én pénteken délelőtt 11 órakor lesz Cserdiben, a falu temetőjében kerül sor. A temető címe: Cserdi, Fő utca 59, közölte a RomNET. 

A gyászszertartás előtt, pénteken 10 órától a Baranya megyei település polgármesteri hivatala mögötti téren misét celebrálnak Bogdán László lelki üdvéért, majd a katolikus gyászszertartást követően a családtagok közösségi megemlékezést tartanak, amelyen a felkért barátok mondanak beszédet. Bogdánt cigány szokás szerint zeneszóval kísérik utolsó útjára, és a most készülő kriptájában alhatja majd örök álmát.