Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

„Állítólag Karácsony a sor elejére pofátlankodott egy bicikliszervizben" – írta a Pesti Srácok, de a főpolgármester másképp emlékszik

2020. május 22. 15:20 - szerző: Index/168 Óra

Egy Facebook-poszt nyomán azt írta a a tavaly mindössze 12 sajtópert vesztett Pesti Srácok, hogy a főpolgármester egyik este fél 7-kor megérkezett egy Erzsébet királyné úti kerékpárszervizbe, ahol „fittyet hányva az ott várakozókra, a sor elejére állt”, emiatt pedig akadt, akit már nem szolgáltak ki, miután sorra került. 

Az Index érdeklődésére Karácsony is elmesélte a maga verzióját. Mint írta, ott volt a boltnál, de nem ment be, így se sorban állni, sem tolakodni nem tudott volna, habár nem is akart.

Karácsony Gergely itt éppen a Városház utcában tolakszik
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

– Klasszikus „nem osztogatnak, hanem fosztogatnak" történet. Régi ismerősöm a szervizes, hozzá járunk családilag évek óta. Beköszöntem neki, és megkérdeztem, hogy nyitva vannak-e, mivel a kijárási korlátozások miatt számos üzlet nyitvatartási idejét módosították. Ő kijött, ránézett a biciklimre, és meghúzott egy csavart a nyergen, amit nemrég rakott fel, de elmozdult. A nagy fekete biciklit nem tudom cáfolni, mivel én is nagy vagyok, a kerékpárom sem kicsi, és nem tagadom, fekete.

Remélem, nem keltek akkora félelmet, mint egy nagy fekete autó"

– közölte a portállal a főpolgármester. 

A kormánysajtóban régóta visszatérő téma Karácsony és a biciklizés.