Bayer Zsolt nem akar bocsánatot kérni Nagy Blankától, akit most szerencsétlennek nevezett

Eltöpreng a bocsánatkérésen, ha Nagy Blanka is bocsánatot kér mindenkitől, akit megsértett.

2019. szeptember 12., 20:39

Szerző:

Csak akkor kér bocsánatot Bayer Zsolt Nagy Blankától, ha ez fordítva is megtörténik – derül ki a publicista a blogposztjából. A kiskunhalasi diáklány becsületsértés miatt indított pert Bayer Zsolt ellen, aki még januárban az Echo TV műsorában kretén, barom állatnak, ócska kis prolinak nevezte őt az egyik decemberi kecskeméti tüntetésen elmondott beszéde miatt. Nagy Blanka akkor szitokszavak kíséretében beszélt a fideszes politikusokról. 

Az ügyben holnap, pénteken lesz egy tárgyalás, Bayer Zsoltnak pedig elvileg bocsánatot kérhetne Nagy Blankától. Nem kar, a blogposztjában pedig azt írja, első körben arról kapott egy levelet, hogy Nagy Blanka keresetét elutasították, mivel közszereplőként tűrnie kell, hogy így beszélnek róla. Ezt az elutasítást a kiskunhalasi diáklány ügyvédje megfellebbezte, így most a perben az a fő kérdés, hogy Nagy Blanka közszereplő-e vagy sem. A publicista kitér arra, hogy Nagy Blanka ügyvédje az MSZP-s Litresits András, aki mint „ügyvédnek álcázott politikus, meg politikusnak álcázott politikus” kihasználja, „ezt a szerencsétlent” is, aztán azt írja:

„Bocsánatot kérni? Abban a pillanatban, ahogy Nagy Blanka bocsánatot kér mindazoktól, akiket aljas módon,  gusztustalanul megsértett. És ha Litresits András bocsánatot kér, az se lesz nagy baj. Akkor majd eltöprengek rajta.” 

Nagy Blanka a Momentum jelöltjeként indul Kiskunfélegyházán az október 13-i önkormányzati választáson.