Baseball-ütővel estek neki egy fodrásznak Vácon, minden csupa vér lett az üzletben

2020. február 12., 12:50

Szerző:

Egy szemtanú szerint az elkövetők a vendégek előtt rontottak rá az üzletben dolgozó férfira.

„Bejöttek és szó nélkül ütni-verni kezdték a fodrászt. Minden tiszta vér lett, akkora volt a balhé, hogy az üzletben tartózkodó vendégek is az utcára menekültek. Az eset után négy rendőrautó és egy mentő érkezett a helyszínre. Úgy tudom, hogy

a fodrász zúzódásos fejsérüléseket szenvedett"

– mondta a 24.hu-nak egy szemtanú, hozzátéve, a fodrász azonnal feljelentést tett a rendőrségen a brutális bántalmazás után.

A Váci Rendőrkapitányság garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 40 éves dányi és egy 26 éves kistarcsai férfival szemben. A gyanúsítottak február 5-én 18 óra 45 perc körül egy váci fodrászüzletben megtámadtak és bántalmaztak egy ott dolgozó 28 éves férfit. A sértett a támadás következtében könnyű sérülést szenvedett" – közölte a portál érdeklődésére a rendőrség.

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.