Baleset és torlódás van az M7-esen, persze a Balaton felé

2020. augusztus 28., 13:41

Szerző:

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki pénteken kora délután az M7-es autópályán a Balaton felé - közölte az Útinform.

Azt írták: a 33-as kilométernél csak egy sávon halad a forgalom, emiatt több kilométeres a torlódás.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta: egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött. Senki nem sérült meg - tették hozzá.

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.