Agresszív ámokfutó ver nőket fényes nappal Budapesten

2019. augusztus 23., 15:08

Szerző:

Ámokfutó zaklatja a járókelőket, elsősorban a nőket Budapesten. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű Facebook-csoportban közzétett képek és a poszt alá érkezett kommentek szerint a férfi rendszeresen zaklat, szóban inzultál, és gyakran bántalmaz ártatlan járókelőket – írja az Index.

A poszt szerint legutóbb a Múzeum kertben ment oda két nőhöz, és hiába kérték többször is, nem tágított, a nőket szexuális aktusra szólította fel, majd az elutasításra gyalázni kezdte őket és

a halálukat kívánva kereszteket vetett.

Egy héttel korábban a szentendrei HÉV-en egy nőt bántalmazott is, de rendszeresen tűnik fel könyveket árulva, majd szóban inzultálva, és a visszautasításokra mindig agresszívan reagál. Többen is azt írták, hogy a férfi szentendrei, más Békásmegyeren látta.

A verés miatt az áldozat a rendőrséghez fordult, ahol azt mondták neki, hogy

ha két hónapig nem találják meg, akkor felfüggesztik az ügyet. 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.