Alkoholt mutattak ki az ablakból kizuhant kislány szervezetében

2017. november 30., 14:16

Szerző:

Szerdán írta meg a Blikk, hogy megbukott a hazugságvizsgálaton annak a kislánynak az anyja, aki még májusban esett ki lakásuk ablakából.

A május 20. óta tartó nyomozásba poligráfos vizsgálatnak vetették alá a szülőket és a gyerek keresztanyját, akinek vigyáznia kellett volna a kicsire. 

Azért volt erre szükség, mert míg a szülők azt vallották, nem tudtak arról, hogy a keresztanya hajnalban magára hagyja a kislányt, addig a nő ennek az ellenkezőjét állította. A teszt kiderítette, hogy az édesanya a perdöntő kérdésben nem mondott igazat, vagyis tudta, hogy Panni teljesen egyedül lesz a lakásban. A Blikk úgy tudja, az apa, Tamás esetében egyszer sem jelzett a műszer.

A Blikk most azt is kiderítette, hogy a rendőrség által kirendelt szakértő alkoholt mutatott ki a meghalt kislány vérében. Erre háromféle magyarázat lehet:

– az újraélesztés során használt gyógyszerekből került a vérébe,

– amikor a keresztanyja egyedül hagyta, megivott valamit vagy

– halála előtt valaki alkoholos italt adott neki.

A lap úgy tudja, a szülők a rendőrségen cáfolták, hogy olyan helyen hagytak volna az otthonukban a gyerek egészségére káros italt, hogy azt ő elérhette.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.