A sikeres per után bejutottak az ellenzéki képviselők az MTVA-ba, kint egy Orbán-hívő bohóc várta őket

2019. szeptember 30., 13:05

Szerző:

Miután a bíróság első fokon – egyelőre nem jogerősen – kimondta, hogy az ellenzéki képviselők jogszerűen tartózkodtak az MTVA épületében és onnan jegyzői végzéssel nem voltak eltávolíthatók, a képviselők hétfőn ismét ellátogattak a közmédia székházához, ahol

tájékoztatást kértek a hírhamisító Papp Dániel igazgatótól arról, hogy ellenzéki képviselők miért nem kapnak szót a közmédiában.

Hadházy Ákos (független), Gréczy Zsolt és Varju László (DK), Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd) és Bősz Anett (Liberálisok), valamint Harangozó Tamás (MSZP) találkozhattak Pappal. Az igazgatótól számokat kérdeztek, hogy hány ellenzéki képviselőnek biztosítottak élőben megszólalási lehetőséget a közmédiában, erre Papp nem válaszolt, csak annyit mondott, hogy megítélése szerint "arányosan" kap lehetőséget az ellenzék.

„Nulla!”

– ezt már Hadházy mondta a Pappal való találkozáskor, hogy hány ellenzékit hívtak a közmédia stúdiójába az elmúlt egy évben.

Miután a képviselők kijöttek, egy gyors tájékoztatást szerettek volna adni a bent elhangzottakról, ám ezt egy bohócnak öltözött úr zavarta meg. A férfi láthatóan izgult, összefüggéstelenül beszélt, a földre vetette magát, ezzel próbálván kifigurázni, mikor az ellenzéki képviselők a földön fekve tiltakoztak, néhányan dulakodtak tavaly decemberben a biztonsági szolgálat fellépése miatt.

„Együtt lélegzek Orbán Viktorral”

– mondta a férfi, mikor Hadházy Ákos megpróbált szót érteni vele. Miután labdákat dobálgatott, annyit mondott még, hogy szerinte a képviselők cirkuszolnak.

 (via Index)