A pedofíliával vádolt hitoktató saját nevelt fiát is megrontotta

2018. július 3., 12:20

Szerző:

Még kisgyermek volt Róbert, amikor saját nevelőapja aberrált szexuális játékokra kényszerített és megrontotta őt. A férfit ezért börtönbüntetésre ítélték, büntetését letöltötte, majd hitoktatóként elhelyezkedett. Ő az a tatabányai hitoktató, akit most azzal vádolnak, hogy két kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni – írja a Bors.

A kis Róbert iskola előtt állt, amikor édesanyja megismerkedett a húszas évei végén járó férfival, R.-el. A férfi módszeresen behálózta, és aberrált szexuális „játékokra” kényszerítette a kisfiút.

– A beteges nemi vágyait rajtam élte ki, de a poszttraumás stressz miatt képtelen voltam beszélni róla. Eleinte „csak” a mutogatás volt, aztán a molesztálás, utána pedig sokkal durvább dolgok következtek. Volt, hogy havonta, kétnaponta, aztán na­ponta fajtalankodott. Többször le is kötözött közben, s bezárt a szobába. Álmaim, vá­gyaim, terveim voltak, aztán kirángattak a sötét valóságba – nyilatkozta Róbert a portálnak.

A fiú többször próbálta elmesélni anyjának a történtekről de a fenyegetésektől és szorongató érzelmektől nem volt rá képes. Később látott a tévében egy pedofíliáról szóló riportot, aminek a hatására képes volt beszélni a dologról. Ezután édesanyjával együtt elmentek a rendőrségre, a férfit szemérem elleni erőszak miatt 2008-ban elítélték. A Bors azt írja, hogy a férfi még a bilincsbe verése közben is a kis Róbertre mo­solygott.

Képünk illusztráció
Fotó: Youtube

Mivel büntetlen előéletű volt, a maximálisan kiszabható 15 évből csupán hét és felet kapott, a jó magaviselete miatt pedig alig több mint hat év után szabadult. Szabadulását követően R. hittudományi főiskolára jelentkezett, s több tatabányai általános iskolában is hitoktatásba kezdett. A férfit örökre eltiltották a gyerekneveléstől, mégis iskolákban dolgozhatott.

Pár hete került előzetesbe, mivel a 41 éves férfi a gyanú szerint a tanórán egy 9 és egy 7 éves kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni. Az egyik gyermeket arra kérte, vetkőzzön le, a másikat pedig a nadrágjához húzta. Amikor a lányok menekülni akartak a teremből, vissza­rán­­totta, és nem engedte ki őket.

– Teljesen elképedtem, hogy újra megtörténhetett, ki tudja, hány gyermeket tudott még behálózni

– mondta Róbert.